Kontakt

EQ-handledning

EQ-Handledning- Befria känslan

Coaching som förändrar på djupet

En kraftfull transformerande process, den innehåller redskap som ökar din emotionella medvetenhet. Den hjälper dig att få tillgång till alla dina inre resurser och själv ta befälet över ditt liv.

Det är en vägledd meditation som hjälper dig att varsamt få kontakt med dina blockerade cellminnen som hindrar dig i det liv du egentligen vill leva. Den här processen påverkar dig på den medvetandenivå där du skapar din verklighet. Och när du blivit av med gamla blockeringar och övertygelser kommer du märka att din upplevelse av livet har förändrats.

Vem har glädje av EQ-handledning?

Alla som har en önskan om att bli fria från känslomässiga och fysiska blockeringar. Det kan vara längtan efter att bli fri från gamla negativa självbilder, vilja bryta gamla mönster av smärta, uppgivenhet m.m. och hämta tillbaka kraften som finns i vårt sanna jag.

Hur lång tid tar det?

En process tar ca 1-2,5 timmar. Avsätt gärna tid efteråt för att vila och ta hand om dig själv. Det är en kraftfull process och din kropp fortsätter att bearbeta det du gått igenom.

Det är en vidareutveckling av Brandon Bays Resan terapi. Processen innehåller delar av NLP, kognitiv terapi, mindfullness och är rik på metaforer.

Hur många processer behöver jag?
Det är individuellt. En del behöver kanske bara en process för att lösa ett specifikt problem. Andra kanske behöver fler för att lösa allt det som håller dem tillbaka. Kroppen och vårt inre medvetande ger oss så mycket som vi kan bearbeta vid varje tillfälle. Generellt kan man säga att närvaron av klarhet och inre frid blir större ju mer man rensar ut.

EN EQ-PROCESS ÄR EN RESA TILL DIN FRIHET...

Boka här 

Kontakta mig