Kontakt

Om mig

Harmoni & Hälsa

Harmoni & Hälsa startade 1998 med en vision om att blanda österländsk visdom med modern västerländsk kunskap och forskning. Kropp och sinne är ett system där alla delar påverkar varandra. 

Här kan du få coaching med inriktning på personlig utveckling och personligt ledarskap både individuellt och i grupp, privat och inom organisationer och företag. På mottagningen på Söder kan du få Akupunktur enligt traditionell kinesisk medicin, akupressur, behandlande massage, samt Coaching och personlig vägledledning. Harmoni & Hälsa erbjuder även föredrag och kurser i Personligt ledarskap, Kommunikation - Hur når jag fram på bästa sätt och hur påverkar min kommunikation mig själv och andra? Relationer, Starkare självkänsla m.m. och kurser i medicinsk Qigong. Jag kommer gärna till ditt företag och har kurser eller föredrag.

Inspireras av genuina möten som startar impulser till förändring 

Jag har alltid varit intresserad av människor och hälsa och har många års erfarenhet av arbete med människor, tidigare inom sjukvården sen som egenföretagare inom hälsa och friskvård, coaching, personlig utveckling och utbildning. Den traditionella Kinesiska Medicinen ligger mig varmt om hjärtat med sin rika kunskap om människan och hälsa. Ett annat stort intresse är modern hjärnforskning som ger djupare förståelse för hur vi fungerar och hur vi enkelt kan förändra och göra det som redan är bra bättre.

Specialitet inom stress och utbrändhet

Sedan starten har jag behandlat många med stress och utbrändhet med traditionell kinesisk medicin, akupunktur och specialiserade mig inom det.
Idag har jag utvecklat behandlingen med att kombinera coaching, mental träning och akupunktur för att få med alla delar med mycket goda resultat.

Jag är ansvarsförsäkrad och medlem i Svenska akupunkturförbundet

Svenska akupunkturförbundet

Som medlem i Svenska akupunkturförbundet följer jag förbundets riktlinjer och krav på årliga vidareutbildningar, använder endast engångsnålar och har tystnadsplikt.

www.akupunkturforbundet.se

Harmoni & Hälsa - Åse Pavelsen -  Akupunktör, ledarskap och coaching

Åse Pavelsen

Auktoriserad Akupunktör
INLPTA NLP-Tränare, Certifierad EQ-Handledare och Coach
Utbildad i Ledarskap, kommunikation och hälsa - Stockholms Universitet.

UTBILDNINGAR

Utbildning i Traditionell kinesisk medicin Akupunktur- 3 år Akupunkturakademin
Vidareutbildning med praktik - Shandong University, Jinan Kina
Utbildning i Basmedicin, motsvarande 80 poäng BMC, Uppsala Universitet 
Qigonginstruktörutbildning- Biyun Örbyhus 

COACHING- OCH LEDARSKAPSRELATERADE UTBILDNINGAR

Certifierad NLP-Trainer - INLPTA 
Kommunikation, Ledarskap och Hälsa - Stockholms Universitet
Certifierad NLP-MasterPractitioner och Coach - INLPO
Certifierad EQ-Terapeut och handledare- Humanpotential
LAB- Profile-practitioner (Language and Behavioral Profile) 

Certifierad i Instant tranformation, Quantum phycics

Utbildning och kommunikation                                                                                          

Utöver Harmoni & Hälsa driver jag Coachpartner.nu, med inriktning på kommunikation, coaching, problemlösning och utbildning på företag och utbildningsföretaget NLP for Life med Certifierade NLP-Utbildningar med personligt ledarskap och utveckling i fokus.